طبق اعلام پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمود محمودزاده در خصوص تمدید مهلت وام ودیعه اجاره تا پایان بهمن، گفت: اخیرا در جلسه کارگروه مصوب شد تا آخر بهمن پرداخت وام ودیعه اجاره ادامه پیدا کند. این مصوبه و این شرایط مربوط به کسانی است که پیشتر ثبتنام کردند، ولی روند پرداخت آنها به جریان نیفتاده است.
وام ودیعه مسکن وامی است که برای تامین هزینه ودیعه واحد مسکونی مورد نیاز افراد پرداخت میشود و در طول دوره اجاره واحد مسکونی مورد استفاده قرار میگیرد.
معاون مسکن و ساختمان ادامه داد: افرادی که پیشتر ثبتنام کردند، اما مدارک خود را تکمیل نکردند تا انتهای بهمن فرصت دارند نسبت به تکمیل مدارک خود اقدام کنند.
محمودزاده با اشاره به اینکه ستاد کرونا دو مصوبه دیگر نیز داشت، افزود: در تفاهمنامهای، مقرر شد تا افرادی که کد رهگیری ندارند با پرداخت عدد محدود بتوانند کد رهگیری دریافت کنند.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، کسانیکه فرم ج قرمز داشتند و هماکنون فاقد مالکیت هستند مصوب شد بتوانند تسهیلات وام ودیعه اجاره را دریافت کنند. این مصوبات برای تعدادی از افرادی بوده که این مشکلات را داشتند.
گفتنی است، برای متقاضیان تسهیلات ودیعه که اجاره آنها به صورت دستی و بدون حضور در بنگاه مبادله شده، مشاورین املاک موظف هستند با دریافت حداکثر ۲۵۰ هزار تومان بدون نیاز به دریافت ارزش افزوده و با حضور موجر و مستأجر نسبت به ثبت اجارهنامه و اخذ کد رهگیری اقدام کنند.
این مبلغ برای اجاره نامههایی که در بنگاه ثبت شده، اما کد رهگیری ندارند هزینه ثابتی معادل ۱۰۰ هزار تومان است و الزامی برای حضور موجر در بنگاه نخواهد بود.
لازم به توضیح است تا پایان آذرماه از مجموع ۳۰۲ هزار و ۳۳۴ متقاضی دریافت وام ودیعه تاکنون ۱۴۸ هزار و ۲۱۵ نفر نزدیک به ۵۰ درصد توانستهاند این تسهیلات را دریافت کنند.
2 نظر
[…] آپارتمان وام دار هم برای سازنده، هم برای خریدار امتیازاتی دارد. سازنده، آپارتمان مورد نظر خود را سریع تر می سازد. بدهی خود به بانک را از طریق وامی که روی واحدهای ساخته شده اش گذاشته، پاک می کند. آپارتمان خود را نیز زودتر می فروشد. خریدار با پرداخت پول نقد کمتر آپارتمان مورد نظر خود را خریداری می کند. با پرداخت اقساط وام هم فشار مالی کمتری بر او وارد می شود. عیب آپارتمان وام دار برای خریدار این است، که تا تسویه نهایی وام، سند آپارتمان در رهن بانک می ماند. و به نام خریدار نمی خورد. و خریدار نیز نمی تواند ملکش را بفروشد. در واقع ملک به صورت وکالتی معامله می شود. به این صورت که فروشنده، وکالت بلاعزل به خریدار می دهد. تا بتواند پس از تسویه حساب بانک، سند را به نام خود بزند. اما معامله به این صورت، معامله امنی نیست. چون ممکن است فروشنده قبل از فک رهن، فوت کند و وکالت نامه خود به خود فسخ شود. یا اینکه، فروشنده مشکل مالی پیدا کند و سند را توقیف کنند. از احتمالات دیگر این است که، ممکن است فروشنده کلاه بردار باشد. با دادن وکالت بلاعزل به چندین نفر، آپارتمان وام دار را در آن واحد به چند نفر بفروشد. خودش هم فرار کند. […]
[…] هزینههای جانبی خانه نیز بسیار اهمیت دارند. باید حتما دربارهی میزان قبوض مصرفی مختلف، اطلاعات کسب کنید و هزینهی شارژ و… را بدانید. به ویژه اگر میخواهید از منزلی دربست به آپارتمان نقل مکان کنید، باید از هزینههای قبوض خدماتی و… کاملا آگاه باشید و این هزینهها را مطابق با بودجهی خود تنظیم کنید. […]
نظرتان را بنویسید